Gratis analysevan uw website
of webshop?
Klik hier
Verkopen via bol.com

Verkopen via bol.com

Op dit moment zijn online verkoopplatformen als Amazon, eBay, CoolBlue, bol.com etc. niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Deze webshops zijn grote aanbieders van producten die zij o.a. zelf opslaan en verzenden. Ook bieden deze platformen de mogelijkheid om voor u als ondernemer de producten die u aanbiedt te verkopen via hun webshop. Als webshop is het dus een goed idee om je producten te verkopen via bol.com of andere verkoopplatformen, juist omdat deze al veel waarde geworven hebben binnen zoekmachines als Google.

Voordelen van verkopen via online verkoopplatform

Het belangrijkste voordeel van verkoop via externe partijen is uiteraard om meer omzet te realiseren. Deze webshops hebben dagelijks hoge bezoekersaantallen. Om deze reden lift je mee op de marketing van deze platformen om zelf een groter bereik te behalen. Zij nemen de financiële afhandelingen over en betalen u als aanbieder dan na een paar dagen uit. Deze externe partijen hebben nationaal en internationaal een hoge reputatie opgebouwd. Deze reputatie zorgt voor een hoog consumentenvertrouwen.

Over Dunion

Dunion Online Marketing bureau bestaat uit een team van jonge, gedreven professionals en ijverig om zich tegenover de klant te bewijzen. De frisse en creatieve kijk van ons team zorgt ervoor dat wij al jarenlang de doelen van onze klantenkring weten te behalen. Voor het positioneren van een merk of bedrijf, het opstellen/uitwerken van een strategisch marketingplan via de juiste marketing kanalen kunnen ondernemers bij ons terecht. Aspecten als website/webshop creatie, grafisch design, zoekmachine marketing, e-mail marketing, social media, verkoop via marketplace(s) etc. kunnen hierbij aan bod komen.

Unieke voordelen

  • Extra data
  • Unieke insights
  • Kortere communicatielijn
  • Jarenlange kennis en ervaring
  • Snellere schakeling binnen bol.com
  • Bewezen technieken voor meer verkoop

Maak vrijblijvende afspraak

Bent u geïnteresseerd in meer omzet via het grootste verkoopplatform van de Benelux? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

    Uw persoonlijke gegevens

    Aanhef Dhr.Mevr.