Gratis analysevan uw website
of webshop?
Klik hier

Affiliate Marketing

Afilliate marketing is een belangrijke schakel in de online marketing strategie. Door gebruik te maken van het bereik van andere websites kunt u als webshop eigenaar meer sales genereren op basis van no cure no pay. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wat is afilliate marketing?

Affiliate marketing is een vorm van online marketing waarbij een webshop haar producten promoot via zogeheten publishers. Deze publishers zijn vaak bloggers, retargeting partners of bijvoorbeeld publishers die uw producten aanbieden via Google Shopping

Wat zijn de kosten?

Publishers ontvangen een commissie voor elke verkoop die ze genereren via hun unieke affiliate link. Als webshop biedt u de publisher een link aan die zij kunnen gebruiken om bezoekers door te verwijzen naar uw website. Alleen wanneer er via deze link een verkoop plaatsvindt, ontvangt de publisher een percentage van de opbrengst.

Wat zijn de voordelen van afilliate marketing?

 1. Eenvoudige integratie
 2. Maak gebruik van het bereik van andere websites
 3. Geen kosten wanneer er geen verkoop wordt gerealiseerd
 4. Niet gebonden zijn aan beperkingen van Google en Facebook

Waarom afilliate marketing uitbesteden?

Als u op zoek bent naar manieren om uw producten te promoten en uw online aanwezigheid te vergroten, dan is affiliate marketing een effectieve schakel binnen de online marketing strategie. Echter, het opzetten en beheren van een succesvol affiliate programma kan tijdrovend zijn en specifieke expertise vereisen.

Bij Dunion begrijpen we de voordelen van affiliate marketing en we hebben de nodige ervaring en expertise om u te helpen bij het opzetten en beheren van een succesvol programma. Door middel van een maandelijkse gedetailleerde rapportage werken we samen om de belangrijkste KPI’s te behalen.

Contact opnemen

Door het uitbesteden van uw affiliate marketing werkzaamheden aan Dunion, kunt u uw webshop op de kaart zetten bij een groter publiek en uw verkoop verhogen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over afilliate marketing en onze andere diensten.

Over Dunion

Dunion Online Marketing bureau bestaat uit een team van jonge, gedreven professionals en ijverig om zich tegenover de klant te bewijzen. De frisse en creatieve kijk van ons team zorgt ervoor dat wij al jarenlang de doelen van onze klantenkring weten te behalen. Voor het positioneren van een merk of bedrijf, het opstellen/uitwerken van een strategisch marketingplan via de juiste marketing kanalen kunnen ondernemers bij ons terecht. Aspecten als website/webshop creatie, grafisch design, zoekmachine marketing, e-mail marketing, social media, verkoop via marketplace(s) etc. kunnen hierbij aan bod komen.

Unieke voordelen

 • No cure no pay
 • Geen beperkingen
 • Makkelijk op te schalen

Maak vrijblijvende afspraak

Bent u geïnteresseerd in meer omzet via het grootste verkoopplatform van de Benelux? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

  Uw persoonlijke gegevens

  Aanhef Dhr.Mevr.