Gratis analysevan uw website
of webshop?
Klik hier

Email marketing

E-mail marketing is het verzenden van een commercieel bericht naar een groep mensen, met behulp van e-mail. In de ruimste zin wordt elke e-mail die naar een huidige of potentiële klant wordt verzonden als e-mailmarketing beschouwd. Het wordt dan meestal gebruikt voor het verzenden van advertenties (email advertising), het aanvragen van zaken of om verkoop van producten. De voornaamste reden voor e-mail marketing is om loyaliteit, vertrouwen en naamsbekendheid op te bouwen. Marketing e-mails worden vaak verzonden naar een ingekochte leadlijst of een actuele klantendatabase. E-mail marketing verwijst meestal naar het verzenden van e-mailberichten met als doel de relatie met huidige of eerder klanten te verbeteren, klantloyaliteit en herhaalactiviteiten aan te moedigen, nieuwe klanten te werven of huidige klanten te overtuigen om iets onmiddellijk te kopen en advertenties van derden te delen.

Waarom e-mail marketing?

E-mail marketing is tegenwoordig een van de meeste interessante marketingkanalen om in te zetten als het gaat om een hoge Return On Investment (ROI). Enkele voorbeelden die hiervoor zorgen hebben wij voor u toegelicht:
  • Dit komt met name omdat het bijvoorbeeld een zogenaamde ‘’focus kanaal’’ is. Dit betekent dat een klant uw mail opent en alleen uw boodschap ziet, terwijl er bij vele andere kanalen meerdere concurrenten worden weergegeven.
  • Door e-mails kan er informatie verzameld worden over het gedrag van de ontvangers. De inzichten van deze reacties kunnen gebruikt worden om het consumentengedrag te begrijpen en hierop in te spelen.

E-mail marketing uitbesteden?

E-mail marketing is steeds populairder aan het worden. Tot voor kort was het alleen nog maar weggelegd voor de allergrootste e-commerce partijen, maar tegenwoordig kan het ook volwaardig toegepast worden op de wat kleinere ondernemingen. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van het programma ActiveCampaign. Dit is een cloud-gebaseerde marketing en verkoop automatiseringssoftware met functies voor e-mail marketing, leadscoring en webanalyse. Deze software gebruikt klantgegevens om aangepaste berichten te maken. Dit betekent dat de content van een bericht gepersonaliseerd wordt naar de klant zijn interesse. Een groot voordeel van dit programma is dat het een ingebouwd systeem betreft, wat betekent dat hier niet geprogrammeerd voor hoeft te worden. Dit scheelt u tijd en kosten. Wij kunnen u helpen om uw doelen te realiseren met een door u vooraf gesteld budget. Wij stellen uw belangen altijd voorop en willen u dan ook graag helpen om uw email marketing op de beste wijze op te zetten, te veranderen of bij te houden, zodat u zoveel mogelijk resultaat kunt behalen.

E-mail marketing kosten

De kosten om een e-mail marketing campagne op de goede wijze te introduceren kunnen enorm variëren, echter streven wij er altijd naar om de beste prijs / kwaliteit verhouding aan te bieden. Benieuwd wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Neem dan direct vrijblijvend contact op én/of kom een keertje langs voor een kopje koffie en een brainstormsessie. Heeft u al een website? Vraag dan direct een gratis webshop analyse aan.

Over Dunion

Dunion Online Marketing bureau bestaat uit een team van jonge, gedreven professionals en ijverig om zich tegenover de klant te bewijzen. De frisse en creatieve kijk van ons team zorgt ervoor dat wij al jarenlang de doelen van onze klantenkring weten te behalen. Voor het positioneren van een merk of bedrijf, het opstellen/uitwerken van een strategisch marketingplan via de juiste marketing kanalen kunnen ondernemers bij ons terecht. Aspecten als website/webshop creatie, grafisch design, zoekmachine marketing, e-mail marketing, social media, verkoop via marketplace(s) etc. kunnen hierbij aan bod komen.

Unieke voordelen

  • Focus kanaal
  • Personaliseer uw e-mails
  • Hoge Return on Investment(ROI)
  • Speel in op het consumentengedrag

Maak vrijblijvende afspraak

Bent u geïnteresseerd in meer omzet via het grootste verkoopplatform van de Benelux? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

    Uw persoonlijke gegevens

    Aanhef Dhr.Mevr.