Gratis analysevan uw website
of webshop?
Klik hier
social media marketing

Social Media Marketing

Social Media is als het ware een verzamelnaam voor alle toepassingen die het internet biedt waarmee het mogelijk is om op een creatieve manier informatie te delen met de hele wereld. Dit geldt voor elke vorm van informatie die je op een sociale manier wilt delen met vrienden, kennissen, familie of andere belangstellenden.

Voordelen Social Media

Social Media is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de dagelijkse gang van zaken, ook voor ondernemers zijn social media kanalen steeds belangrijker geworden. Voor ondernemers is het belangrijk om of zelf een social media expert te worden of dit uit te besteden. Door optimaal en op een creatieve manier gebruik te maken van alle mogelijkheden die social media te bieden heeft, kan er enorm veel resultaat behaald worden. Alleen is het ene kanaal het andere niet. Elk kanaal heeft zijn eigen doelgroep(en). Het is belangrijk te weten op welk kanaal uw doelgroep zich bevindt. Vervolgens kan er bepaald worden hoe uw product en/of dienst gecommuniceerd moet worden. Door middel van een aangepast marketingplan kan een social media specialist antwoord geven op deze vragen.

Social Media Strategie

Wanneer de doelgroep vastgesteld is, wordt er gekeken welke content relevant is voor uw doelgroep. Social Media kanalen hanteren hetzelfde business model als Google Adwords, waarbij er betaald wordt per klik en/of vertoning met een samenhangend budget. Aan de hand van de informatie uit eerder onderzoek(en) kunnen wij advertenties gericht laten verschijnen bij mensen die mogelijk interesse hebben, of al interesse hebben getoond via eerder bezoek op uw website of andere gerelateerde websites.

Social Media Monitoring

Kwalitatieve social media monitoring is enorm belangrijk wanneer u op een effectieve manier gebruikt wilt maken van één van de social kanalen. Via dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse berichten kunnen wij de doelgroep informeren over producten, acties en diensten die op dat moment actueel zijn. Het grote voordeel van social media is dat je meetbare feedback kunt krijgen van klanten en mensen uit de doelgroep. Wanneer u ervoor kiest om de social media strategie uit handen te geven aan ons betekent dat dat wij er dagelijks mee bezig zijn. Wij kunnen precies zien welke vorm van advertenties hebben geleid tot aankoop. Wanneer bepaalde promoted posts niet (meer) winstgevend zijn, worden deze aangepast om weer een beter rendement te behalen.

Social Media Uitbesteden?

Benieuwd wat onze Social Media specialisten voor u kunnen betekenen? Neem dan direct vrijblijvend contact op én/of kom een keertje langs voor een kopje koffie en een brainstormsessie. Heeft u al een Social Media campagne lopen? Ook deze kunnen wij vrijblijvend voor u analyseren.

Social Media kanalen

 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Snapchat
 • Youtube
 • LinkedIn
 • Pinterest

Over Dunion

Dunion Online Marketing bureau bestaat uit een team van jonge, gedreven professionals en ijverig om zich tegenover de klant te bewijzen. De frisse en creatieve kijk van ons team zorgt ervoor dat wij al jarenlang de doelen van onze klantenkring weten te behalen. Voor het positioneren van een merk of bedrijf, het opstellen/uitwerken van een strategisch marketingplan via de juiste marketing kanalen kunnen ondernemers bij ons terecht. Aspecten als website/webshop creatie, grafisch design, zoekmachine marketing, e-mail marketing, social media, verkoop via marketplace(s) etc. kunnen hierbij aan bod komen.

Unieke voordelen

 • Relevante content
 • Meetbare feedback
 • Gerichte advertenties
 • Winstgevende promoted posts
 • Dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse berichten

Maak vrijblijvende afspraak

Bent u geïnteresseerd in meer omzet via het grootste verkoopplatform van de Benelux? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

  Uw persoonlijke gegevens

  Aanhef Dhr.Mevr.