Gratis analysevan uw website
of webshop?
Klik hier

Grafisch Design

. Bij grafische vormgeving wordt er visuele expressie als creativiteit nagestreefd in beeld en tekst. Tegenwoordig is er door de modernisering ook veel veranderd rondom grafisch design, zo strekt het zich nu ook rondom de moderne tablets, de interactieve media en de vormgeving van multimedia. Kritisch, creatief, objectiverend en analytisch denken zijn vereist in vele vormen van het grafische ontwerp en de grafische presentatie. Vooral in advertenties en webdesign is grafisch design niet meer weg te denken. Alle tekst, beeld en materiaal wat er op een website terecht komt, is vooraf door iemand vorm gegeven. Hierdoor worden de potentiële klanten beïnvloedt, bewust of onbewust. Een passende vormgeving zorgt ervoor dat de juiste doelgroep wordt aangetrokken en gegenereerd.

Waarom grafisch design?

Grafisch design valt tegenwoordig niet meer weg te denken, overal is deze vormgeving terug te vinden. Een paar voorbeelden hiervan hebben wij voor u even op een rijtje gezet:
 • Verzorging van de gehele huisstijl van een website
 • Verzorging van de logo of beeldmerk van een bedrijf of website
 • Visueel vertalen van merk- en marketingstrategie naar huisstijl, campagneconcepten, digitale media en communicatietools
 • Maken en bewerken van afbeeldingen en/of video’s
 • Bewaken van de huisstijl van websites. Dit betekent bijvoorbeeld dat er voor een eenheid tussen de vormgeving van beeld- en tekstelementen wordt gezorgd.

Grafische vormgeving uitbesteden?

Om een grafisch design op de juiste manier vorm te geven is het van belang om de nodige kennis te hebben en/of hulp van externe partijen. Zo komt het vaak voor dat men de creativiteit mist en is er vaak hulp nodig voor andere invalshoeken, frisse ideeën en unieke benaderingen van een ontwerp. Tevens scheelt het u veel meer tijd en geld wanneer u dit uitbesteedt, immers heeft een externe partij al snel de nodige middelen en maken uw doel een prioriteit. Dit zorgt ervoor dat het gewenste resultaat wordt behaald. Ook wordt er door grafisch design gestreefd naar continuïteit, zo wordt ervoor gezorgd dat alle kleuren, lettertypes, drukkopie, tinten en marketingmateriaal zoveel mogelijk met elkaar overeenstemt op uw online platform. Met een grafisch design streven wij ervoor dat u zoveel mogelijk bij het proces wordt betrokken zodat de identiteit van uw bedrijf en/of de boodschap altijd wordt gewaarborgd.

Kosten voor grafische vormgeving

De kosten van een grafisch design kunnen enorm variëren, echter streven wij er altijd naar om de beste prijs / kwaliteit verhouding aan te bieden. Benieuwd wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Neem dan direct vrijblijvend contact op én/of kom een keertje langs voor een kopje koffie en een brainstormsessie. Heeft u al een website? Vraag dan direct een gratis webshop analyse aan.

Over Dunion

Dunion Online Marketing bureau bestaat uit een team van jonge, gedreven professionals en ijverig om zich tegenover de klant te bewijzen. De frisse en creatieve kijk van ons team zorgt ervoor dat wij al jarenlang de doelen van onze klantenkring weten te behalen. Voor het positioneren van een merk of bedrijf, het opstellen/uitwerken van een strategisch marketingplan via de juiste marketing kanalen kunnen ondernemers bij ons terecht. Aspecten als website/webshop creatie, grafisch design, zoekmachine marketing, e-mail marketing, social media, verkoop via marketplace(s) etc. kunnen hierbij aan bod komen.

Unieke voordelen

 • Beïnvloedt uw doelgroep
 • Eenheid tussen uw beeld- en tekstelementen
 • Visueel vertalen van merk- en marketingstrategie
 • Creëer een unieke boodschap n.a.v. uw doelgroep

Maak vrijblijvende afspraak

Bent u geïnteresseerd in meer omzet via het grootste verkoopplatform van de Benelux? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

  Uw persoonlijke gegevens

  Aanhef Dhr.Mevr.