Gratis analysevan uw website
of webshop?
Klik hier

Website / webshop creatie

Tegenwoordig is een professionele website of webshop heel belangrijk, omdat consumenten beginnen met online zoeken naar informatie. Door de komst van smartphones en tablets is de online interesse van consumenten sterk gegroeid omdat uw onderneming d.m.v. een eigen webshop dag en nacht informatie aan kan bieden over uw aanbod. Via foto’s en video’s kunt u uw dienstverlening uitgebreid aan bestaande en niet bestaande klanten vertonen. Daarom is het hebben van een website het nieuwe visitekaartje van uw onderneming. Via een website kunt u dus meer omzet genereren en de naamsbekendheid van uw bedrijf laten groeien. Dit blijkt ook uit de cijfers van het CBS, zo zijn in de eerste 6 maanden van 2017 de online aankopen met 13% gestegen wat gelijk staat aan een bedrag van 10,66 miljard.

Website / webshop voordelen

Om een webwinkel te starten heeft u niet perse een bedrijfsruimte nodig, u kunt dit namelijk gewoon vanuit huis beheren. Om een eigen bedrijf te starten is een webshop de snelste en slimste manier. Zo is uw website 24 uur per dag beschikbaar en kunnen er gemakkelijk potentiële klanten in de buurt van uw onderneming bereikt worden en eventueel tot klant worden omgezet. Ook wanneer u al een bedrijf heeft, is het een gemakkelijke manier om meer klanten te werven. Klanten kunnen nu zelfs wanneer de winkel gesloten is en op elk gewenst moment een bestelling plaatsen. Tenslotte is het aanbieden van het assortiment op internet maximaal. U hoeft hier niet eens alle producten voor op voorraad te hebben, zo kunt u de producten die u aanbiedt ook direct door de leverancier laten versturen.

Website / webshop laten maken

De voordelen van een webshop zijn groot voor een (kleine) ondernemer. Door het hebben van een website kunt u zich onderscheiden van de concurrent. Enkele voordelen van een website laten maken hebben wij voor u op een rijtje gezet:
 • Het vergt kennis en vaardigheden om een website of webshop op een goede wijze te maken. Het is belangrijk dat uw website goed te vinden is.
 • Wij kunnen ervoor zorgen aan de hand van zoekwoord analyses en een goede structuur van de site dat uw website hoog zal scoren in de Google zoekmachine. Dit is belangrijk, want zonder bezoekers worden er geen verkopen gegenereerd.
 • Het is belangrijk dat uw webshop ‘’responsive’’ is, wat betekent dat uw website zich automatisch aanpast naar het apparaat waarmee uw website bekeken wordt. Dit zorgt ervoor dat potentiële klanten uw webshop eenvoudiger kunnen bekijken en doorzoeken.
 • Aan de hand van een tool zoals Google Analytics (link pagina) kunnen wij indexeren hoe klanten op uw website zijn gekomen en welk gedrag zij vertonen aan de hand van klik- en verlaatgedrag.
 • De kosten voor een website zijn goedkoper dan bijvoorbeeld advertenties in kranten, flyers of tv/radio spots.

Kosten voor webshop laten maken

De kosten om een webshop te laten maken kunnen enorm variëren, echter streven wij er altijd naar om de beste prijs / kwaliteit verhouding aan te bieden. Benieuwd wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Neem dan direct vrijblijvend contact op én/of kom een keertje langs voor een kopje koffie en een brainstormsessie. Heeft u al een website? Vraag dan direct een gratis webshop analyse aan.

Over Dunion

Dunion Online Marketing bureau bestaat uit een team van jonge, gedreven professionals en ijverig om zich tegenover de klant te bewijzen. De frisse en creatieve kijk van ons team zorgt ervoor dat wij al jarenlang de doelen van onze klantenkring weten te behalen. Voor het positioneren van een merk of bedrijf, het opstellen/uitwerken van een strategisch marketingplan via de juiste marketing kanalen kunnen ondernemers bij ons terecht. Aspecten als website/webshop creatie, grafisch design, zoekmachine marketing, e-mail marketing, social media, verkoop via marketplace(s) etc. kunnen hierbij aan bod komen.

Unieke voordelen

 • Werf 24 uur per dag nieuwe klanten
 • Wordt gevonden door uw doelgroep
 • Vergroot de online vindbaarheid van uw bedrijf
 • Snelste en goedkoopste manier om een bedrijf te starten

Maak vrijblijvende afspraak

Bent u geïnteresseerd in meer omzet via het grootste verkoopplatform van de Benelux? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

  Uw persoonlijke gegevens

  Aanhef Dhr.Mevr.