Gratis analysevan uw website
of webshop?
Klik hier

Customer Data Platform

Met een Customer Data Platform (CDP) breng je marketing data eenvoudig samen. Creëer eenvoudig relevante klantsegmenten op basis van je eigen wensen en zorg ervoor dat iedere bezoeker de juiste boodschap op het juiste moment te zien krijgt. Neem vrijblijvend eens contact met ons op voor meer informatie.

Wat is een CDP?

Een customer data platform (CDP) is een marketingtechnologie die bedrijven in staat stelt om klantgegevens te verzamelen, beheren en analyseren vanuit verschillende bronnen. Met een CDP zorg je ervoor dat je een 360 graden profiel kunt opbouwen van je klanten en hun interacties met uw bedrijf, waardoor er meer gerichte en gepersonaliseerde marketingcampagnes gecreëerd kunnen worden.

Voordelen van een CDP

  • Verhoog de marketing-ROI
  • Personaliseer je website, e-mail en advertenties
  • Breng customer journeys in beeld en automatiseer deze

Integraties

Een CDP voegt alle data van alle online en offline bronnen samen om hier 360 graden klantprofielen van te maken. Deze klantprofielen worden altijd real-time bijgewerkt. Een CDP zorgt ervoor dat je gemakkelijk data kunt samenvoegen van je website, CRM, social media en andere online en offline kanalen.

Waarom Dunion?

Dunion is een ervaren marketingbureau dat gespecialiseerd is in het beheren van klantgegevens en het creëren van gepersonaliseerde marketingcampagnes op basis van deze gegevens. Door je CDP werkzaamheden aan ons uit te besteden, kun je profiteren van expertise en geavanceerde tools.

Over Dunion

Dunion Online Marketing bureau bestaat uit een team van jonge, gedreven professionals en ijverig om zich tegenover de klant te bewijzen. De frisse en creatieve kijk van ons team zorgt ervoor dat wij al jarenlang de doelen van onze klantenkring weten te behalen. Voor het positioneren van een merk of bedrijf, het opstellen/uitwerken van een strategisch marketingplan via de juiste marketing kanalen kunnen ondernemers bij ons terecht. Aspecten als website/webshop creatie, grafisch design, zoekmachine marketing, e-mail marketing, social media, verkoop via marketplace(s) etc. kunnen hierbij aan bod komen.

Unieke voordelen

  • Verhoog je ROI
  • Creëer je eigen doelgroepen
  • Kom alles te weten over je klant

Maak vrijblijvende afspraak

Bent u geïnteresseerd in meer omzet via het grootste verkoopplatform van de Benelux? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

    Uw persoonlijke gegevens

    Aanhef Dhr.Mevr.