Gratis analysevan uw website
of webshop?
Klik hier
bing ads

Wat is Bing Ads?

Bing is net als Google een zoekmachine waar op geadverteerd kan worden, echter i.p.v. Google AdWords wordt deze manier van adverteren ‘Bing Ads’ genoemd. Met BingAds kun je advertenties plaatsen op zoekmachines als Bing en Yahoo!

Waarom Bing Ads?

Bing Ads wordt door enorm veel bedrijven nog onderschat en ondergewaardeerd aangezien het slechts een klein aandeel van de markt in handen heeft, echter is het in onze ogen zeer aantrekkelijk.
Ten eerste is het net zo makkelijk in gebruik als Google AdWords, veel opties zijn exact hetzelfde en daardoor is het zeer makkelijk op te zetten en te beheren.
Ten tweede zijn de kosten in veel gevallen stukken goedkoper, mits er uiteraard creatief mee omgegaan wordt. Waarom deze kosten goedkoper zijn? Dit komt omdat, zoals hierboven aangegeven, veel bedrijven het gebruik van Bing Ads nog onderschatten. Hierdoor is de concurrentie stukken minder als binnen Google AdWords waardoor er veel minder geboden hoeft te worden op de verschillende zoektermen.
Ten derde biedt Bing de optie om al bestaande AdWords campagnes rechtstreeks te importeren binnen Bing Ads. Dit bespaart veel tijd en er kan direct geadverteerd worden binnen de zoekmachine(s) van Bing.
Ten slotte hebben veel nieuwe computers Bing nog ingesteld als standaard startpagina binnen hun veelgebruikte browsers.

Wat kost Bing Ads?

Bing hanteert hetzelfde business model als Google AdWords waarbij er betaald wordt per klik en/of aantal vertoningen. Een klein puntje wat Bing nog niet heeft ten opzichte van AdWords is automatische incasso, tot nu toe is het bezit van een creditcard nog wel noodzakelijk. Wij verwachten echter dat dit een kwestie van tijd is voordat Bing Ads ook dezelfde vormen van betaling zal aanbieden.

Bing Advertising uitbesteden?

Benieuwd wat onze Bing specialisten voor u kunnen betekenen? Neem dan direct vrijblijvend contact op én/of kom een keertje langs voor een kopje koffie en een brainstormsessie. Heeft u al een BingAds campagne lopen? Ook deze kunnen wij vrijblijvend voor u analyseren.

Gerelateerde artikelen:

 

Over Dunion

Dunion Online Marketing bureau bestaat uit een team van jonge, gedreven professionals en ijverig om zich tegenover de klant te bewijzen. De frisse en creatieve kijk van ons team zorgt ervoor dat wij al jarenlang de doelen van onze klantenkring weten te behalen. Voor het positioneren van een merk of bedrijf, het opstellen/uitwerken van een strategisch marketingplan via de juiste marketing kanalen kunnen ondernemers bij ons terecht. Aspecten als website/webshop creatie, grafisch design, zoekmachine marketing, e-mail marketing, social media, verkoop via marketplace(s) etc. kunnen hierbij aan bod komen.

Unieke voordelen

  • Goedkopere kosten
  • Makkelijk te gebruiken
  • Op veel browsers ingesteld als startpagina
  • Rechtstreeks importeren van bestaande AdWords campagnes

Maak vrijblijvende afspraak

Bent u geïnteresseerd in meer omzet via het grootste verkoopplatform van de Benelux? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

    Uw persoonlijke gegevens

    Aanhef Dhr.Mevr.