Gratis analysevan uw website
of webshop?
Klik hier
webshop beginnen

Webshop beginnen

Wanneer u als ondernemer een fysieke winkel tot een succes heeft gemaakt of wellicht er een succes van wilt maken, is het uitbreiden d.m.v. een webshop eigenlijk de beste optie. Door de komst van smartphones en tablets is de online interesse van consumenten sterk gegroeid, omdat het via deze apparaten gemakkelijk is vanuit de luie stoel een order te plaatsen. Via een webshop kunt u dus meer omzet genereren, maar ook de naamsbekendheid van uw bedrijf laten groeien. Dat de online aankopen de afgelopen jaren gestegen zijn, blijkt wel uit cijfers van het CBS. In de eerste 6 maanden van 2017 zijn de online aankopen met 13% gestegen wat gelijk staat aan een bedrag van 10,66 miljard.

Webshop maken

Een webshop maken is een unieke kunst. De vaardigheden die nodig zijn om een goeie webshop te maken zijn heel breed. Om te beginnen is het belangrijk dat uw webshop gevonden wordt. Zonder bezoekers geen verkopen. Aan de hand van zoekwoord analyses en een goede structuur van de site zullen wij er voor zorgen dat uw webshop hoog zal scoren in de Google zoekmachine. Daarnaast is het heel belangrijk dat uw webshop ‘responsive’ is. Dit betekent dat het design van de website zich automatisch aanpast naar het apparaat waarmee de webshop wordt bekeken. Dit maakt het voor klanten eenvoudiger uw webshop te bekijken en te doorzoeken. Ook dit is weer belangrijk voor de positie die uw webshop zal krijgen in de Google zoekmachine.

Voordelen webshop

 • Wanneer u een eigen bedrijf wilt beginnen, is het opzetten van een webshop de slimste en snelste manier. Voor een webwinkel heeft u niet perse een bedrijfsruimte nodig en kunt u, uw bedrijf vanuit huis beheren.
 • Wanneer u al een fysieke winkel heeft, is een webshop opzetten een goeie manier om meer klanten te werven.
 • Klanten kunnen (wanneer uw winkel gesloten is) dagelijks en op elk gewenst moment een bestelling plaatsen.
 • Het aanbieden van een assortiment op het internet is maximaal. Belangrijk om te weten is dat u deze producten zelf niet allemaal op voorraad hoeft te hebben. U kunt de producten die u aanbiedt direct door uw leverancier laten versturen.

Kosten voor webshop laten maken

De kosten van een nieuwe webshop kunnen enorm variëren, echter streven wij er altijd naar om de beste prijs / kwaliteit verhouding aan te bieden. Benieuwd wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Neem dan direct vrijblijvend contact op én/of kom een keertje langs voor een kopje koffie en een brainstormsessie. Heeft u al een website? Vraag dan direct een gratis webshop analyse aan.

Gerelateerde artikelen:

Over Dunion

Dunion Online Marketing bureau bestaat uit een team van jonge, gedreven professionals en ijverig om zich tegenover de klant te bewijzen. De frisse en creatieve kijk van ons team zorgt ervoor dat wij al jarenlang de doelen van onze klantenkring weten te behalen. Voor het positioneren van een merk of bedrijf, het opstellen/uitwerken van een strategisch marketingplan via de juiste marketing kanalen kunnen ondernemers bij ons terecht. Aspecten als website/webshop creatie, grafisch design, zoekmachine marketing, e-mail marketing, social media, verkoop via marketplace(s) etc. kunnen hierbij aan bod komen.

Unieke voordelen

 • Responsive design
 • Naamsbekendheid vergroten
 • Succesvolle webwinkel creëren
 • Hoge positie in de Google zoekmachine
 • In enkele stappen veel klanten genereren

Maak vrijblijvende afspraak

Bent u geïnteresseerd in meer omzet via het grootste verkoopplatform van de Benelux? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

  Uw persoonlijke gegevens

  Aanhef Dhr.Mevr.