Gratis analysevan uw website
of webshop?
Klik hier
webshop laten maken

Website laten maken

Het hebben van een professionele website is tegenwoordig heel belangrijk, omdat consumenten eerst beginnen met online zoeken van informatie die zij nodig hebben. Telefoon en tablets hebben de toegang van internet veel toegankelijker gemaakt. Veel kleine ondernemingen vragen zich af waarom zij een website nodig hebben. Deze ondernemers hebben d.m.v. hard werken een naam opgebouwd in hun regio en doen over het algemeen al goede zaken. Het antwoord op de vraag waarom een eigen website belangrijk is, is eigenlijk heel simpel; het hebben van een website is het nieuwe visitekaartje van uw onderneming. D.m.v. een eigen website kunt u dag en nacht informatie bieden over uw aanbod. Via foto’s en video’s kunt u uw dienstverlening uitgebreid aan bestaande en niet bestaande klanten vertonen. Zo wordt de drempel voor een mogelijke klant verlaagd om de stap naar u te zetten.

Voordelen van een website laten maken

De voordelen van een website laten bouwen als (kleine) ondernemer zijn enorm en hebben wij voor u even op een rijtje gezet:

 • Uw website is 24 uur per dag beschikbaar en biedt continu informatie zoals contactgegevens en productaanbod.
 • Potentiële klanten die niet in de buurt van uw onderneming wonen, kunnen op deze manier bereikt worden en eventueel tot klant worden omgezet.
 • Aan de hand van een tool als Google Analytics (Link pagina) kunnen wij indexeren hoe klanten op uw site gekomen zijn en welk gedrag zij vertonen aan de hand van klik- en verlaatgedrag.
 • De kosten voor een website zijn goedkoper dan bijvoorbeeld advertenties in kranten en flyers of tv/radio spots.

Kortom, uw bedrijf heeft een website nodig om zich te onderscheiden van de concurrent.

Wat kost een website laten maken?

De kosten van een nieuwe website kunnen enorm variëren, echter streven wij er altijd naar om de beste prijs / kwaliteit verhouding aan te bieden. Benieuwd wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Neem dan direct vrijblijvend contact op én/of kom een keertje langs voor een kopje koffie en een brainstormsessie. Heeft u al een website? Vraag dan direct een gratis website analyse aan.

Gerelateerde artikelen

Over Dunion

Dunion Online Marketing bureau bestaat uit een team van jonge, gedreven professionals en ijverig om zich tegenover de klant te bewijzen. De frisse en creatieve kijk van ons team zorgt ervoor dat wij al jarenlang de doelen van onze klantenkring weten te behalen. Voor het positioneren van een merk of bedrijf, het opstellen/uitwerken van een strategisch marketingplan via de juiste marketing kanalen kunnen ondernemers bij ons terecht. Aspecten als website/webshop creatie, grafisch design, zoekmachine marketing, e-mail marketing, social media, verkoop via marketplace(s) etc. kunnen hierbij aan bod komen.

Unieke voordelen

 • Bezoekersgedrag analysatie
 • 24 uur per dag online beschikbaar
 • Onderscheidend van de concurrent
 • Op een goedkopere wijze adverteren
 • Potentiële klanten omzetten in klanten

Maak vrijblijvende afspraak

Bent u geïnteresseerd in meer omzet via het grootste verkoopplatform van de Benelux? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

  Uw persoonlijke gegevens

  Aanhef Dhr.Mevr.