Gratis analysevan uw website
of webshop?
Klik hier
Sea

SEA – Zoekmachine adverteren

Wat is SEA?

Zoekmachine adverteren wordt ook wel ‘zoekmachine marketing’ genoemd. SEA is het kopen van advertentieruimte in Google. Deze betaalde advertenties staan dan boven, onder of rechts van de organische resultaten. Het inzetten van deze advertenties kan een grote stap voor ondernemingen zijn. Het creëert naamsbekendheid en een grotere omzet. Het verschil tussen SEA en SEO is dat SEA de betaalde variant van zoekmachine optimalisatie is. SEO zich richt op de organische resultaten van een website.

Hoe werkt zoekmachine adverteren?

Wanneer wij als SEA specialist voor u aan de slag gaan, maken wij gebruik van Google AdWords of andere tools. Deze worden gebruikt om te bepalen welke zoekwoorden relevant zijn voor het aanbod op uw website. Vervolgens wordt er een biedstrategie bepaald. Om daarna advertenties binnen één van de advertising kanalen te creëren. Het voordeel van deze advertenties is dat deze op korte termijn boven de organische resultaten vertoond kunnen worden.

Display Advertising

Display / Banner Advertising is ook een vorm van adverteren in zoekmachines. Bij Banner Advertising wordt er betaald om gecreëerde banners te tonen in het display netwerk(partners van de gekozen zoekmachine). Deze vorm van affiliate marketing kan heel effectief zijn. Dit komt vooral omdat er zelf bepaald kan worden op welke websites de banners vertoond worden en daarnaast beeldmateriaal gebruikt kan worden op een bezoeker te overtuigen.

Wat zijn de kosten voor SEA?

Uiteraard verschijnen deze betaalde advertenties niet zomaar. Aan de hand van een doelgroep / zoekwoord analyse bepalen wij samen met u op welke zoekwoorden gericht zal worden. Samen met u stellen wij dan een budget in voor uw SEA campagne. Als het budget bereikt is, zult u dus niet meer betalen dan afgesproken. Voor uw zoekwoorden worden creatieve advertenties opgezet om zoveel mogelijk resultaat te behalen.

Zoekmachine marketing uitbesteden?

Benieuwd wat onze zoekmachine specialisten voor u kunnen betekenen? Neem dan direct vrijblijvend contact op én/of kom een keertje langs voor een kopje koffie en een brainstormsessie. Heeft u al een SEA campagne lopen? Ook deze kunnen wij vrijblijvend voor u analyseren.

Relevante artikelen:

Over Dunion

Dunion Online Marketing bureau bestaat uit een team van jonge, gedreven professionals en ijverig om zich tegenover de klant te bewijzen. De frisse en creatieve kijk van ons team zorgt ervoor dat wij al jarenlang de doelen van onze klantenkring weten te behalen. Voor het positioneren van een merk of bedrijf, het opstellen/uitwerken van een strategisch marketingplan via de juiste marketing kanalen kunnen ondernemers bij ons terecht. Aspecten als website/webshop creatie, grafisch design, zoekmachine marketing, e-mail marketing, social media, verkoop via marketplace(s) etc. kunnen hierbij aan bod komen.

Unieke voordelen

  • Creatieve advertenties
  • Bepaling van eigen budget
  • Op korte termijn resultaten
  • Het creëren van naamsbekendheid
  • Het creëren van een grotere omzet

Maak vrijblijvende afspraak

Bent u geïnteresseerd in meer omzet via het grootste verkoopplatform van de Benelux? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

    Uw persoonlijke gegevens

    Aanhef Dhr.Mevr.