Gratis analysevan uw website
of webshop?
Klik hier
seo

SEO – Zoekmachine optimalisatie

Bent u op zoek naar een online marketing bureau die de vindbaarheid, ook wel SEO, van uw website of webshop kan verbeteren? Dan bent u bij Dunion Online Marketing aan het juiste adres? Onze SEO-specialisten hebben de kennis om uw bedrijf beter vindbaar te maken in Google. Deze expertise is te zien in de diverse SEO cases die wij gepubliceerd hebben. Wilt u een vrijblijvend gesprek om uw website of webshop te laten optimaliseren voor zoekmachines? Neem dan eens contact met ons op of lees verder en kom alles te weten over SEO!

Wat is SEO?

Zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO (Search Engine Optimization), is het optimaliseren van de eigen website of webshop om een hogere ranking binnen de zogenoemde organische ranglijsten van Google te krijgen. In de volksmond is dit ook wel bekend als ‘zoekmachine marketing.’

Waarom SEO optimalisatie?

De voornaamste reden om tijd te spenderen om je webshop of website te optimaliseren is om organische(kosteloze) bezoekers te genereren. Ondanks dat het in eerste instantie niet aantrekkelijk lijkt om je tijd te spenderen aan een manier van adverteren die op korte termijn niets tot weinig zal opleveren, kan het op lange termijn de onderneming een enorme boost geven.

Daarnaast zijn deze bezoekers allemaal gratis, waardoor je dus, naast betaalde campagnes via Google Ads en Facebook, ook gratis bezoekers naar je website haalt. Wanneer mensen dus met specifieke zoekwoorden als ‘hardloop schoenen kopen’ zoeken en organisch op jouw website komen, is de kans vele malen groter dat deze bezoeker een aankoop doet!

Hoe scoor je een betere positie binnen Google?

Organisch scoren in de ranglijsten van Google houdt in dat een SEO specialist uw website/webshop dient te optimaliseren. Hoe beter uw website geoptimaliseerd is, hoe hoger uw website in de Google zoekresultaten zal verschijnen. Hierbij moet u denken aan het schrijven van relevante content, het plaatsen van interne links naar belangrijke pagina’s, het optimaliseren van afbeeldingen en technische aanpassingen laten doorvoeren voor een schone en vindbare website.

En wanneer uw website hoger in de Google zoekmachine scoort, is de kans groter dat er een lead/verkoop gerealiseerd wordt. Aan de hand van zoekwoordonderzoeken wordt er gekeken naar welke zoektermen gebruikt worden door uw doelgroep. Door dit onderzoek kunnen wij als SEO specialist uw pagina’s zo indelen en schrijven, zodat de ‘webcrawler’ van Google uw website een goede score zal geven. Om deze reden is het dus van groot belang dat alle pagina’s SEO technisch geschreven zullen worden.

SEO uitbesteden?

Omdat de regels van SEO bijna op dagelijkse basis veranderen, is het zeer verstandig hiervoor een specialist in te huren. Voor een SEO specialist is het van belang dat de laatste ontwikkelingen gevolgd en nagestreefd worden. Gezien de ontwikkelingen binnen de (online) marketing wereld is het voor een ondernemer bijna niet meer te doen om dit bij te houden.

Benieuwd wat onze SEO optimalisatie specialisten voor u kunnen betekenen? Neem dan direct vrijblijvend contact op én/of kom een keertje langs voor een kopje koffie en een brainstormsessie. Heeft u al een SEO campagne lopen? Ook deze kunnen wij vrijblijvend voor u analyseren.

Gerelateerde artikelen:

Over Dunion

Dunion Online Marketing bureau bestaat uit een team van jonge, gedreven professionals en ijverig om zich tegenover de klant te bewijzen. De frisse en creatieve kijk van ons team zorgt ervoor dat wij al jarenlang de doelen van onze klantenkring weten te behalen. Voor het positioneren van een merk of bedrijf, het opstellen/uitwerken van een strategisch marketingplan via de juiste marketing kanalen kunnen ondernemers bij ons terecht. Aspecten als website/webshop creatie, grafisch design, zoekmachine marketing, e-mail marketing, social media, verkoop via marketplace(s) etc. kunnen hierbij aan bod komen.

Unieke voordelen

  • Lange termijn resultaten
  • Optimalisatie van de website
  • Het genereren van gratis bezoekers
  • Het realiseren van meer verkopen / leads
  • Zo hoog mogelijke ranking binnen de zoekmachine

Maak vrijblijvende afspraak

Bent u geïnteresseerd in meer omzet via het grootste verkoopplatform van de Benelux? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

    Uw persoonlijke gegevens

    Aanhef Dhr.Mevr.