Afspraak makenKlik hier seo

SEO – Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO (Search Engine Optimization), is het optimaliseren van de eigen website of webshop om een hogere ranking binnen de zogenoemde organische ranglijsten van Google te krijgen. In de volksmond is dit ook wel bekend als ‘zoekmachine marketing.’

Waarom SEO optimalisatie?

De voornaamste reden om tijd te spenderen om je webshop of website te optimaliseren is om organische(kosteloze) bezoekers te genereren. Ondanks dat het in eerste instantie niet aantrekkelijk lijkt om je tijd te spenderen aan een manier van adverteren die op korte termijn niets tot weinig zal opleveren, kan het op lange termijn de onderneming een enorme boost geven.

Hoe scoor je een betere positie binnen de organische ranglijsten van Google?

Organisch scoren in de ranglijsten van Google houdt in dat een SEO specialist uw website/webshop dient te optimaliseren. Hoe beter uw website geoptimaliseerd is, hoe hoger uw website in de Google zoekresultaten zal verschijnen. En wanneer uw website hoger in de Google zoekmachine scoort, is de kans groter dat er een lead/verkoop gerealiseerd wordt. Aan de hand van zoekwoordonderzoeken wordt er gekeken naar welke zoektermen gebruikt worden door uw doelgroep. Door dit onderzoek kunnen wij als SEO specialist uw pagina’s zo indelen en schrijven zodat de ‘webcrawler’ van Google uw website een goede score zal geven. Om deze reden is het dus van groot belang dat alle pagina’s SEO technisch geschreven zullen worden.

SEO uitbesteden?

Omdat de regels van SEO bijna op dagelijkse basis veranderen, is het zeer verstandig hiervoor een specialist in te huren. Voor een SEO specialist is het van belang dat de laatste ontwikkelingen gevolgd en nagestreefd worden. Gezien de ontwikkelingen binnen de (online) marketing wereld is het voor een ondernemer bijna niet meer te doen om dit bij te houden.

Benieuwd wat onze SEO optimalisatie specialisten voor u kunnen betekenen? Neem dan direct vrijblijvend contact op én/of kom een keertje langs voor een kopje koffie en een brainstormsessie. Heeft u al een SEO campagne lopen? Ook deze kunnen wij vrijblijvend voor u analyseren.

Gerelateerde artikelen:

Over Dunion

Dunion Online Marketing bureau bestaat uit een team van jonge, gedreven professionals en ijverig om zich tegenover de klant te bewijzen. De frisse en creatieve kijk van ons team zorgt ervoor dat wij al jarenlang de doelen van onze klantenkring weten te behalen. Voor het positioneren van een merk of bedrijf, het opstellen/uitwerken van een strategisch marketingplan via de juiste marketing kanalen kunnen ondernemers bij ons terecht. Aspecten als website/webshop creatie, grafisch design, zoekmachine marketing, e-mail marketing, social media, verkoop via marketplace(s) etc. kunnen hierbij aan bod komen.

Unieke voordelen

  • Lange termijn resultaten
  • Optimalisatie van de website
  • Het genereren van organische bezoekers
  • Het realiseren van meer verkopen / leads
  • Zo hoog mogelijke ranking binnen de zoekmachine

Maak vrijblijvende afspraak

Bent u geïnteresseerd in meer omzet via het grootste verkoopplatform van de Benelux? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Uw persoonlijke gegevens

Aanhef Dhr.Mevr.