Gratis analysevan uw website
of webshop?
Klik hier

SEO Uitbesteden?

SEO uitbesteden, zodat jouw website beter vindbaar wordt? Zoek dan niet verder, want Dunion Online Marketing is dé partner op het gebied van zoekmachine marketing. Vele klanten gingen je al voor en voor al deze partijen hebben we vele succes cases mogen behalen. Neem vrijblijvend eens contact op voor een gesprek met één van onze SEO-specialisten of ontvang vrijblijvend een analyse. Begin vandaag nog met het verbeteren van jouw website binnen Google!

Wat is SEO?

SEO staat voor search engine optimization, ook wel zoekmachine optimalisatie. Dit betekent dat een website, aan de hand van de richtlijnen van Google, wordt geoptimaliseerd zodat deze beter vindbaar wordt. Het schrijven van content, het plaatsen van interne links en het optimaliseren van allerlei andere elementen binnen een website zijn belangrijke hoofdzaken binnen dit proces.

Linkbuilding

Linkbuilding is een strategie waarbij linkverwijzingen worden gerealiseerd op andere websites. Dit wordt gezien als de meest waardevolle SEO factor in Google, omdat een andere website jouw aanbeveelt. De linkverwijzingen zorgen ervoor dat de autoriteit van jouw website wordt verhoogd, zodat je nóg sneller gaat scoren binnen Google. Bij Dunion weten we precies wat er komt kijken bij deze SEO strategie, dus daarom is het een goed idee om je SEO uit te besteden aan Dunion.

Waarom SEO uitbesteden?

Zoals je misschien al doorhebt, komt er veel kijken bij een optimale SEO strategie. Het algoritme van Google verandert praktisch op dagelijkse basis. Bij Dunion maken we gebruik van diverse tools die al deze wijzigingen in de gaten houden, zodat we hier direct op kunnen anticiperen. Daarnaast analyseren wij alle ontwikkelingen binnen de markt en volgen we jaarlijks diverse cursussen om op de hoogte te blijven van alle trends.

Wat kun je verwachten?

Onze specialisten zijn dus altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en passen dit toe in jouw SEO-strategie. Wij maken gebruik van de beste tools die voor allerlei data en inzichten zorgen, zodat jouw website beter gaat scoren in Google. Daarnaast ontvang je iedere maand een gedetailleerde rapportage, zodat je zowel de voortgang als de werkzaamheden kunt monitoren. Daarnaast is er ruimte voor een 1-op-1 call om alle resultaten en werkzaamheden toe te lichten en actiepunten voor de aankomende maand te bespreken. Hierdoor heb jij als klant de mogelijkheid om input in de SEO-strategie te brengen  en wordt je meegenomen in het proces.

Enkele succescases van klanten die hun SEO bij ons hebben uitbesteed

SEO uitbesteden aan Dunion?

Wil jij ook dat wij bovenstaande kennis en technieken toepassen op jouw website? Wil jij ook dat wij een geweldige case over jouw website kunnen maken? Neem dan vrijblijvend eens contact met ons op of vraag een gratis analyse aan!

Over Dunion

Dunion Online Marketing bureau bestaat uit een team van jonge, gedreven professionals en ijverig om zich tegenover de klant te bewijzen. De frisse en creatieve kijk van ons team zorgt ervoor dat wij al jarenlang de doelen van onze klantenkring weten te behalen. Voor het positioneren van een merk of bedrijf, het opstellen/uitwerken van een strategisch marketingplan via de juiste marketing kanalen kunnen ondernemers bij ons terecht. Aspecten als website/webshop creatie, grafisch design, zoekmachine marketing, e-mail marketing, social media, verkoop via marketplace(s) etc. kunnen hierbij aan bod komen.

Unieke voordelen

  • Strategie op maat
  • Maandelijkse rapportages
  • Gebruik van de beste en laatste tools
  • Direct contact met al onze SEO specialisten

Maak vrijblijvende afspraak

Bent u geïnteresseerd in meer omzet via het grootste verkoopplatform van de Benelux? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

    Uw persoonlijke gegevens

    Aanhef Dhr.Mevr.